Împuternicirea dialogului social în sectorul agroalimentar: Proiectul EATS dezvăluie orientări finale
La conferința sa finală de la Bruxelles, proiectul EATS (Empowering Agri-Food Chain Through Social Dialogue) și-a prezentat liniile directoare cuprinzătoare care vizează consolidarea dialogului social…
Fermierii europeni și lucrătorii din sectorul agroalimentar cer ca prețurile care să acopere costurile de producție să fie incluse de urgență în Directiva UTP
Într-o scrisoare deschisă trimise astăzi, organizațiile europene de fermieri și muncitori din sectorul agroalimentar au cerut să fie inițiată o procedură accelerată până la sfârșitul anului pentru…
Sindicatele europene ale lucrătorilor din sectorul agroalimentar și sectorul agricol resping cu fermitate încheierea Acordului comercial cu Mercosur
Comunicat de presă comun Intenția Comisiei Europene de a finaliza acordul Mercosur la summitul G20 de la Rio de Janeiro din 18-19 noiembrie este o…
Noul Cod Silvic a fost publicat în Monitorul Oficial. Află tot ce prevede acesta!
Odată cu adoptarea noii Legi nr. 331/2024 privind noul Cod silvic, România a făcut un pas semnificativ în direcția protejării pădurilor și a combaterii tăierilor…
Cel mai mare studiu realizat până în prezent cu privire la legătura dintre dietă şi cancer. Rolul calciului, al cărnii și al alcoolului în cancerul intestinal
Creşterea aportului de calciu şi lactate reduce riscul de cancer intestinal cu aproape 20%, potrivit celui mai mare studiu cu privire la legătura dintre regimul…